Category: Uncategorized

Претставници на ГИМ и Фабрика Карпош присуствуваа на Првата конференција за патна инфраструктура

На 01 и 02 ноември 2023 година се одржа Првата конференција за патна инфраструктура во организација на Здружението за градежништво, индустрија за градежни материјали и...

Прочитај повеќе

ГИМ потпиша договор за надзор над изградбата на автопатска делница во Романија

ГИМ додаде уште еден голем проект во низата на проекти преку својата подружница во Романија, една од неколкуте гранки на ГИМ на Балканот. Градежен институт...

Прочитај повеќе

ГИМ доби награда за Шампион за заштита на животната средина во WB6

ГИМ континуирано се стреми кон функцинирање согласно еколошкиот капацитет, почитувајќи ја животната средина и допринесувајќи за развојот на компанијата во која секој има можност за...

Прочитај повеќе

Негуваме спортски дух и учествуваме во Бизнис Лига 2022/2023

ГИМ и Фабрика Карпош го негуваат спортскиот дух помеѓу вработените и се дел од аматерското фудбалско натпреварување помеѓу компаниите. Бизнис Лигата традиционално се одржува веќе...

Прочитај повеќе

mk_MK