47 години ГИМ – корпоративен роденденски пикник

По повод 47-от роденден на нашата компанија ГИМ уживавме во прекрасна атмосфера и дружбите кои толку многу ни недостасуваа, исполнети со одлична енергија и безброј насмевки.

Се радуваме што имавме прилика за супер дружба на корпоративниот роденденски пикник под слоганот – “Ние сме семејство за секогаш”.

Визијата и мисијата на компанијата се одлична инспирација за уште посупешна година!