Category: Uncategorized

ГИМ Сертификација додели сертификати за сообразност на контрола на фабричкото производство

ГИМ Сертификација додели сертификати за сообразност на контрола на фабричкото производство на Инженеринг Теракота – Прилеп, Сертификат за контрола на фабричко производство на агрегат и...

Прочитај повеќе

Градежен Институт Македонија е добитник на наградата за Најеколошка компанија

Градежен Институт Македонија е добитник на наградата за Најеколошка компанија, фирма со успешна примена на ISO 14001 и придонес за зачувување на животната средина, на...

Прочитај повеќе

Јавна расправа по нацрт регионален план за управување со отпад и нацрт стратешка оценка на животна средина

На 03.03.2017 година во Струмица се одржа јавна расправа по нацрт регионален план за управување со отпад и нацрт стратешка оценка на животна средина за...

Прочитај повеќе

Доделени наградите за 2016 година на Комората на овластени архитекти и инженери

Комората на овластени архитекти и инженери на Република Македонија ги додели годинешните награди на заслужени инженери за 2016 година. Наградата за градежништво која го носи...

Прочитај повеќе

ГИМ и ИЕГЕ потпишаа договор со Центарот за развој на Југоисточниот плански регион

Градежен институт Македонија и Институтот за истражување во животната средина, градежништво и енергетика Скопје и Енвиро ресурси ДОО од Скопје потпишаа договор со Центарот за...

Прочитај повеќе

mk_MK